Do it like a dude

Äntligen hemma i Värmland igen. Visst va de skönt å va uppe i Norrland, men hemma bland sina egna grejer är alltid bäst!
Kom ner till Örebro vid 18 tiden igår. Då kom hjärtat och mötte mig på perrongen. Som jag saknat den karln! Vi for förbi affären påväg hem och köpte lite ost och kex vi mumsade på under kvällen. Mysigt värre.

Idag började vi dagen med en ordentlig frukost. Lyx såhär en söndag. Sen slappade vi i soffan några timmar innan vi tog oss en dusch och packade mina grejer. Jag ska ju vara i Karlskoga 2 veckor nu och ha praktik.
Innan vi for mot Karlskoga tog vi en sväng på IKEA, där ja köpte mig en tvättkorg. Välbehövligt, nu slipper jag en ikeakasse på badrumsgolvet :p

Peter fixade även så vi kunde ta med hans cykel hit till Karlskoga så att jag kan cykla till praktiken i veckan. Skumt att man ska cykla, när i mitt liv gjorde jag de senast?! Tur de inte är så mkt snö här på vägarna iaf. hoppas de inte är så allt bara.

Nu ska jag fortsätta mysa på ensam här hemma i lägenheten, innan det är dags att krypa ner och sova. Spännande dag väntar imorgon.

Puss!

Runaway train

Så börjar min vecka i Norrland lida mot sitt slut. Har varit skönt att bara få vara och ta de lugnt.

I torsdags var jag först ner på stan och bokade om mina tågbiljetter, så ja åker hem idag istället för imorgon.
eller ja, hem och hem, vad är egentligen mitt hem? Här eller där? Sundsvall eller Karlskoga? Jag säger ju att jag ska hem åt båda delarna. Äh!

Efter de va gjort så traskade jag upp till vårdcentralen för att äta lunch med lillasyster som jobbar lite extra där i receptionen.

Senare på kvällen kom Anna och hämtade mig så for vi ut till Birsta och strosade lite innan vi sen for ut till Timrå för lite innebandyträning.
Saknat dig Anna min fina vän!

Igår for jag, pappa och minisyster till farmor och farfar och hälsade på lite. Fick god lunch som vanligt med farmors mat. Alltid gott! Blev även lite efterrätt, semla. Inte min favorit, men farmor hade gjort den själv så den fick allt ner :) Blev kvar där nå timmar. När vi se kom hem därifrån for jag ut till Birsta med mamma. Shoppade lite nytt. Sen for vi hem och hämtade upp resten av familjen, och for sen ner på stan för middag på Ming Palace. Riktigt mumsigt! Inte ofta vi är hela familjen sådär.

Blev bara lugnt sen på kvällen.

Idag ska jag alltså åka nedöver. Tåget går klockan 12.09. Innan de ska jag hinna åka förbi Birsta igen å köpa en jacka jag såg igår. Så nu är det dags att packa ihop alla grejer.

Puss!

lite mer snö här uppe också än nere i Karlskoga

SUNDSVALL

Bad update, som vanligt eller. haha!

Jag befinner mig just nu i Sundsvall! Tog tåget upp i söndags. Skönt å få komma hem lite.
Har inte gjort nå speciellt mer än njutit av sportlovet.
Igår var jag iväg och fick mina ben vaxade. Härligt värre med babylena ben.
På kvällen följde jag med äldsta lillasystern till stallet. Hjälpte henne lite innan hon skulle träna med hästen.
Passade hunden hennes också under tiden hon tränade.

Idag var jag iväg me mamma och minisyster till Birsta en sväng. Mamma skulle köpa nån present till nån på hennes jobb som fyllt år. Sen lagade jag även middagen till familjen idag, fick bra betyg! :) Tillåme så att pappa tog med sig en matlåda när han for iväg och jobbade nu ikväll. Nöjd tjej!
Jag har även suttit å skrivit ihop min överklagan och mitt behov av körkortet till Transportstyrelsen nu ikväll. Så ska skicka iväg de imorgon. Ska ju vara hos dom tills på fredag.

Imorrn ska jag åka ner på stan och omboka min tågbiljett. Tänkte åka hem på lördag istället för söndag. Känner inte att jag har så mkt mer här uppe som håller mig kvar. Vill hellre hem till Peter så jag hinner umgås med honom iaf en dag innan jag ska vara i Karlskoga i 2 veckor när jag har praktik.
Inser mer å mer vad lite Sundsvall egentligen ger mig. Trivs just nu bra där nere. Visst saknar jag vännerna här uppe, men jag har ju trots allt alla nya vänner jag lärt känna där nere. Dessutom har jag Peter, som är hur underbar som helst, på alla sätt å vis! Helt oslagbar!

Nog om de..
Ska även ta en fika med en vän imorgon. Sen får ja se vad kvällen erbjuder.

På fredag ska jag försöka få med mig pappa för att åka och hälsa på farmor och farfar. Vi skulle egentligen åka dit på lördag, men eftersom jag tänkte åka hem då så får de bli en sväng på fredag.
Efter de ska jag och mamma ta en sväng på Birsta! :)
Och på kvällen blir det middag ute på restaurang med familjen. :)

Men nu får de bli en film innan det är dags att sova.

Puss !

Gameday!

Näst sista hemmamatchen idag. få se hur de går. tur ja har peter som kör mig till karlskoga så ja kan va me :)

igår blev de soffhäng me pizza, vin och på spåret med peter och patrik.
hade även författningsprov igår på skolan. tror det gick hyssat bra iaf. återstår att se.
sen hjälpte en lärare mig med att skriva ihop lite till min överklagan för körkortet.


nu ska ja ta å fixa lite innan vi drar till kga.

imorrn blir de även sundsvall!! :D


tjingeling!

JAG ÄR EN LOSER BABY, JAG HAR INGET KÖRKORT

Sjukt besviken på mig själv. Det går inte att beskriva. Hur jag kunde vara så jävla dum å göra om samma misstag igen när jag dessutom går den utbildningen jag gör.. Men är väl bara bita i de sura äpplet och kämpa på.
Stort tack till er alla som finns där för mig och stöttar mig just nu. Det är sjukt tungt.


Annars så flyter väl livet på här nere i Värmland. Hade teorilektion inför elever i torsdags. gick bra. men fan vilka satungar de finns!
Igår slutade jag egentligen vid lunch, men eftersom de va sånt jävla väder så var jag kvar med Carina på skolan tills hon slutade. så hon kunde skjutsa hem mig, hon lånar ju dessutom min bil.

När sen hjärtat kom hem, hade han med sig en alla hjärtans dag present. Fick en tröja, superfin och jättehärlig, och en parfym. Tack gubben ! Du är helt underbar! <3

På kvällen for vi till Peters bror+flickvän+barn. Blev bjudna på middag och kikade på På Spåret. Trevlig kväll.

Idag skulle Peter till Degerfors och spela fotbollscup, så han släppte av mig här hemma i Karlskoga. Så sitter nu och väntar på att Sandra ska ha simmar klart, så ska vi ta bussen dit ut å kika lite :)

Sen ikväll blir de lite party party!

Friday, I'm in love!

Äntligen helg. Underbart! Man blir helt slut efter alla körlektioner vi har i skolan nu.

Igår hade vi körlektioner hela dagen. Gick bra som vanligt.
Efter skolan for jag hem till Peter. Mys hela kvällen. Underbart.

Imorse bara öste de ner en massa snö när jag skulle kila till skolan. inte alls roligt. Men med de plusgraderna som vart idag så försvann de lika snabbt.
Idag fick vi tillbaka psykologiprovet vi gjorde för nån vecka sen. blev ett VG för min del. GRYMT!
På eftermiddan hade jag och Eveliin en varsin körlektion som gick jättebra. :) Körde lite moment 3 med uppväxling och nedväxling.

Efter skolan for jag hem till hjärtat nån timme innan ja for hem hit till Karlskoga. Slängde ihop lite käk och sen har jag bara slappat i soffan.

Imorgon är det bortamatch i Karlstad som gäller. Innan samlingen ska vi i spelarrådet ha ett litet möte med tränarn, så 11 ska jag infinna mig i lokalen. Usch! ville ju sova uuuuut imorrn. menmen ;)

Efter matchen styrs de ihop lite fest.


Men nu ska jag hoppa ner i sängen.

Tjingeling

GE MIG

Ge mig
dina nariga händer
dina spruckna nagelband
Ge mig smutsen
under dina klor

Ge mig
din stolta ryggtavla
dina skälvande axlar
Ge mig dina
resta nackhår

Ge mig
dina särade läppar
din spetsiga tunga
Ge mig din
hetta, din fukt

Ge mig bröstkorg, armhår, lår
Ge mig hjärtslag, krökta tår
Ge mig djup
Ge mig bredd
Ge mig tyngd
Ge mig styrka

Ge mig toppar, ge mig dalar
Ge mig syrebrist...!

Ge mig Tellus rotation
och kroppens
explosion;

GE MIG!


Ge mig

Dig

SET MY HEART ON FIRE

Trött tjej försöker sig på en uppdatering.

Ny vecka me nya utmaningar.
Igår i skolan gick vi igenom Moment 10. och för er som inte har någon aning om va jag pratar om nu så är det Körning i stadstrafik. Börjar hitta ganska bra i Örebro nu efter alla rundturer man tar.

Efter skolan for jag hem till Peter. Slöade på soffan tills han kom hem.
Till middag blev de potatismos och ungstekt falukorv eller va de heter. Duktig kock man har ;)  Gott vare iaf. Såndär mat jag aldrig ens tänker tanken på att göra till mig själv. He's great !

Idag har jag haft körlektioner i skolan igen. Gick bra tycker ja. :)
Efter skolan for jag hem till mormor på middag. Bjöds på blodpudding idag. va längesen.

Resten av kvällen har jag ängnat mig åt tvätten. Inte så skoj, men ett måste.
Imorgon har jag lite sovmorgon, dock kommer nån internetnisse hit vid halv 9-9 tiden.

So long!