this life don't last forever

Äntligen har de blivit helg. Har varit en bra vecka med mycket nytt att ta in. Men trivs toppenbra på praktiken!
Börjar även hitta runt lite i Kumla och Hallsberg nu. Så känner mig lite tryggare inför kommande lektioner man ska ha ensam. Stor fördel att man hittar.

Idag slutade vi 12 på trafikskolan. skönt på en fredag.

Efter praktiken for jag iväg till Hallsberg och fixade naglarna. Supernöjd med resultatet.
nails

Nu ikväll har jag och Peter inte gjort många knop. Kikat på tv och Peter har fått sin fredagsöl, så han är nöjd.

Imorgon kanske det blir Marieberg en sväng. Får se om Peter orkar. Det var iofs hans förslag i veckan att vi skulle dit i helgen. :p

Annars är det packa som gäller. Börjar att dra ihop sig nu till flytt.


Puss ;.

we shine

Idag har jag haft en toppendag på praktiken. Började dagen i Kumla där jag for med på en uppvärming inför en uppkörning. Efter de var jag hela dagen i Hallsberg istället på trafikskolan där. Åkte med Pia på några värmningar och även nån lektion.

Fick även köra nån timme med en tjej och även halvtimmen innan hennes uppkörning, ensam. Kändes kanonbra! Och tjejen klarade sitt körkort! :)

Ser fram emot morgondagen! :D Kunde inte fått de bättre.


Nu ska jag snart krypa ner i sängen, är dödstrött.


Puss ;.

Josefssons Trafikskola

Helgen har varit en gansla lugn och skön helg.
I fredags var vi som sagt bortbjudna till Patrik och Anna.

I lördags klev vi upp tidigt för att gå och hjälpa Niklas att flytta in till en lägenhet i stan. Tog några timmar. Efter de for vi iväg och hjälpte en på Peters jobb att bära upp nån soffa. Patrik och Peter bar, jag tittade på.
När de var snabbt avklarat så drog vi vidare hem till Petra, Peters mamma, som behövde hjälp att bära upp lite nyinhandlade grejer från IKEA. :p Full rulle hela dagen.

När allt var klart for vi hem och la oss och vilade nån timme innan Patrik och Anna kom över på kvällen. Vi lagade lite god mat och kikade på lite film.

Igår började jag och Peter att flyttpacka här hemma. Usch så jobbigt. Inge roligt alls att packa ihop allt. Värsta är ju att sen ska skiten upp igen. Men men, ska ändå bli skönt att flytta! :D
Tog även en sväng förbi IKEA och kikade på lite diverse möbler vi har tänkt inhandla framöver.


Idag började jag min nya praktik också. Hur skönt som helst. De som jobbar där är supertrevliga och min handledare är toppen! Detta kommer bli kanon bra tror jag!
Har fått åkt med på lite lektioner idag eftersom att jag inte riktigt hittar runt i Kumla och Hallsberg. Men de är inte så stora hålor, så de ska nog inte vara några problem inom ett par dagar. På eftermiddan fick jag ta en svängom ensam också när handledaren hade teorilektion. Kände mig lite vilsen, men jag hittade tillbaka iaf. :)

Ser fram emot morgondagen! :)

Nu ska jag ta mig en kopp te och krypa ner under täcket och kika på tv tills jag slocknar. Trött tjej efter dagen!

Puss ;.

Bailando Por Ahi

Åh jag är överlycklig! Har såna bra lärare på min utbildning som har hjälpt mig att få byta praktikplats! Känns helt underbart då jag inte trivts till 100% på den förra trafikskolan jag var på.
Så på måndag börjar jag pendla till Kumla om dagarna. Men jag tror att det kommer bli toppen! :D

Idag slutade både jag och Peter vid lunch, så då åkte vi iväg och kikade det sista med tapeterna. Så nu är allt de klart, förutom att jag INTE får tapetserat i hallen/trappen från ÖBO. Utan vill jag ha tapet där så blir de till att göra de själv. ÖBO har numera regler som säger att i hall och kök sätts det väv och målas.
Men en kompis till Peter har sagt att han kanske kan ställa upp å hjälpa till med tapetsering där. :)

Vi bestämde oss även för allt till köket idag som luckor, beslag och köksbänk.

Ikväll är vi bortbjuda till Patrik och Anna, då Anna fyller år idag.

Så nu ska jag äta lite middag som hjärtat står i köket och fixar iordning.
Sen en dusch, inte lukta usch!


Puss ;.

September 2008


little bad girl

Har nu varit hemma lite mer än 2 veckor sen vi kom hem från Santorini. Var en helt underbar vecka!

sunglasses


Har även hänt en hel del på senaste tiden.
Vi har skrivit kontrakt på en ny lägenhet som vi flyttar till den 3 september. En etage 3a i samma område som vi bor nu. Ska bli hur skönt som helst med lite större, för som vi har just nu är det trångt!
Vi kommer dessutom få nytapetserat i alla rum, nya köksluckor med nya beslag, nya bänkskivor, ny spis, ny kyl och ny frys. Hur härligt är inte de?! :D

Så vi är ute och letar tapeter för fullt. Svårt att bestämma sig. Men nu tror jag att de bara är fondväggen till vardagsrummet som inte är helt bestämt vad vi ska ha.

Vi var dessutom och köpte en ny säng förra helgen. En Continental säng, så nu ska vi nog sova hur gott som helst.

Jag ser enormt mycket fram emot flytten, skönt att få känna att hemmet även är mitt!



Puss ;.